Ines-schilderijen

Ines-schilderijen

Rainbow City

Hier ziet U een kleurrijk vierkant canvasschilderij met een afbeelding van een skyline.Het schilderij heeft bijna alle kleuren van de regenboog en de kuunstenaar heeft het werk ook Rainbow City genoemd.Het is vanzelfsprekend dat dit schilderij het beste in een modern ingerichte woning past.

naar de website

Crazy Clouds

Dit bijzonder mooie schilderij bestaat eigenlijk alleen maar aan een aantal cirkels van verschillende afmetingen.De cirkels zijn er kleurrijk en komen heel goed tot zijn recht op de witte achtergrondkleur. De zijkanten van het doek zijn ook geschilderd dus er hoef geen lijst om.U kan dit mooie moderne schilderij na aankoop direct aan de muur ophangen.

naar de website

Figuratief Kunstschilderij

Hier ziet U een prachtig figuratief kunstschilderij gemaakt door de kunstenares Ines.Het is tevens een abstract geschilderd kunstwerk waar Ines juist zo goed in is.Dit prachtige schilderij past het beste in een modern ingerichte woning.

naar de website

Pastelkleuren

Denkt U dat een schilderij met zachte pastelkleuren beter past in uw interieur dan de felle moderne kleuren welke Ines vaak gebruikt dan is dit misschien een mooi schilderij voor U.Het is een kunstschilderij bestaande uit negen kleine vierkante canvasdoeken.De afzonderlijke doeken kunnen in willekeurige volgorde opgehangen worden.

naar de website

Good Mood

Op dit grote canvasdoek heeft de kunstenaar heel geduldig gigantisch veel kleine streepjes aangebracht met veel moderne kleuren.Het resultaat is een zeer modern en kleurrijk schilderij geworden.De kunstschilder heeft hiervoor de beste Italiaanse acrylverf gebruikt.

naar de website

Carnival

Dit is wel een heel kleurrijk schilderij.Het is net alsof de kunstenaar zomaar wat verf op het doek heeft gesmeten.Niets is minder waar want deze kunstenares heeft op dit doek zes hoofdkleuren aangebracht.Daarna heeft zij met wat andere kleuren volgens een bepaald patroon de kleuren gecombineerd en gemengd.Het resultaat is een prachtig kleurrijk modern kunstschilderij. Ines heeft dit werk uiteraard gesigneerd.

naar de website

Fresh Morning

Een prachtig lichtkleurig canvasdoek met een abstract geschilderde boom.De vruchten van de boom dwarrelen over het doek als kleine gekleurde rondjes.Het is echt een schilderij waar je blij van wordt.

naar de website

Amour Fou

Een erg mooi en abstract geschilderd kunstwerk bedoeld voor een modern interieur.Moderne schilderijen als deze worden ook steeds vaker gebruikt als muurdecoratie bij bedrijven of instellingen.

naar de website

Skyline Drieluik

Een skyline-schilderij kan natuurlijk op als drieluik gemaakt worden.Hier ziet U een voorbeeld van een drieluik-skyline met veel felle moderne kleuren.De skyline zelf is op een abstracte manier geschilderd.

naar de website

Skyline Rotterdam

Hier ziet U de skyline van Rotterdam die de kunstenaar op canvasdoek heeft geschilderd.U ziet bijvoorbeeld de Euromast en de Willemsbrug over de oude maas.Het is een abstract geschilderde skyline.De zijkanten zijn ook beschilderd dus er hoeft geen sierlijst om het doek heen.

naar de website

Musical

Het is de bedoeling dat U met de nodige fantasie naar dit mooie kunstwerk kijkt.Het is een prachtig abstract en kleurrijk werk met grillige vormen en kleuren. Werkelijk grote klasse.

naar de website

Summer in the City 2

De naam van dit prachtige vierkante kunstschilderij is summer in the city.En dat is goed te zien ook.Op de achtergrond komt de felle zon tussen de gebouwen door.Let verder ook eens op de prachtige kleuren van dit abstract geschilderd top-schilderij.

naar de website

Indian Summer 150 X 50 CM

Wat een prachtig en kleurrijk kunstschilderij is dit.U ziet hier een aantal abstract geschilderde bomen met de meest fantastische kleuren.

naar de website

Golden Garden

Dit abstract geschilderde schilderij heeft de naam golden garden gekregen.Dat is natuurlijk wel te verklaren want de kunstschilder heeft een aantal bloemen op een abstracte manier in de kleur goud geschilderd.Zoals bij elk abstract geschilderd werk kan je er met de nodige fantasie naar kijken.

naar de website

Meeting

Kunstschilderijen van Ines zijn niet alleen te herkennen aan haar aparte stijl maar ook aan de kleuren die zij gebruikt voor het maken van haar prachtige schilderijen.Ook hier ziet U weer een voorbeeld van haar typische schilderstijl.

naar de website

Vibrant City

Hier ziet U een prachtig geschilderd skyline schilderij.Wij kunnen wel zeggen dat het maken van skyline-schilderijen een specialiteit is van deze kunstschilderes.Telkens weet zij ons weer te verassen met een goede mix aan kleuren en vormen.

naar de website

Kleurrijk Schilderij

Hier ziet U een drieluik-schilderij met drie verticale panelen.Het is alsof er een ware kleurenexplosie heeft plaats gevonden op dit canvasdoek.

naar de website

Boswandeling

Een prachtig romantisch acrylverf schilderij met een bos en bospad waar wat mensen wandelen.Aan het einde van het pad komt de zon het bos in.

naar de website

Abstracte Figuren

Een prachtig vierkant canvasschilderij met een afbeelding van een aantal abstracte figuren.Het is een fris helder en modern kunstschilderij bedoeld voor een modern interieur.

naar de website

Tree of Live

Zowel de abstract geschilderde boom als de prachtige kleuren zijn werkelijk subliem op dit kunstschilderij.

naar de website

Dreamland

Een erg kleurrijk en abstract schilderij met een scala aan mooie heldere kleuren.Het mooie kunstwerk valt extra op door de hel blauwe achtergrondkleur.

naar de website

Modern 9-Luik

Het meest opvallende aan dit schilderij is natuurlijk dat ene canvasdoek met een afwijkende kleur.De acht andere doeken hebben een lichtgrijze achtergrondkleur.

naar de website

Blue Sky

Het is niet zo verwonderlijk dat dit schilderij de naam blue sky heeft gekregen.Op de voorgrond ziet U een abstract geschilderde boom met vruchten.De vruchten worden weergegeven als kleine gekleurde cirkels.Het is echt een prachtig en vrolijk kunstschilderij bedoeld voor een moderne omgeving.

naar de website

Wild Poppies

Behalve skyline schilderijen en moderne figuratieve werken heeft kunstenares Ines ook een aantal werken gemaakt met afbeeldingen van bloemen.Zij heeft dit steeds op een abstracte wijze geschilderd.De werken van Ines worden inmiddels wereldwijd verkocht.Dan is natuurlijk te verwachten met deze kwaliteit.

naar de website

Downtown

Hier ziet U een canvas kunstschilderij met een soort skyline.Het is een abstract geschilderde skyline waarbij het moeilijk is om iets te herkennen wat op een stad lijkt.U mag dus met dit kunstwerk U fantasie eens goed laten werken.Het is een erg modern en apart schilderij.

naar de website

Canvas Negenluik

Wilt U echt een bijzondere wanddecoratie in de woonkamer en heeft U een modern interieur dan is dit schilderij misschien iets voor U.Het betreft negen kleine canvasdoeken waarbij opgemerkt moet worden dat deze doeken niet vierkant maar rond zijn.Het is een zeer opvallend kunstwerk met een uiterst modern uiterlijk.

naar de website

Evening Walk

Een supermooi vierkant canvasschilderij in abstracte vorm geschilderd.Op de achtergrond ziet U een aantal mensen wandelen door de straten.Let ook eens op de bijzondere kleuren welke de kunstenaar heeft gebruikt.Het werk is geschilderd met een zeer goede kwaliteit acrylverf.

naar de website

Abstract Drieluik

Een zeer opvallend abstract drieluik schilderij met een overvloed aan keuren.Met een dosis fantasie ziet U hier een danseres met een prachtig gekleurde jurk.

naar de website

Sunday Afternoon

Hier ziet U ook weer een mooi groot canvasschilderij met abstract geschilderde figuren in de mooiste en apartste kleuren.De kunstschilder heeft een aantal van deze kunstschilderijen gemaakt in dezelfde sfeer.

naar de website

Bloemenveld

Een prachtig bloemenveld geschilderd met acrylverf op canvasdoek.Het schilderij van 150 X 50 cm heeft vooral lichtpaarse en witte bloemen.

naar de website

Abstract Skyline

Hier ziet U een zeer modern en abstract geschilderd skyline-schilderij.Het is een schilderij met veel felle en heldere kleuren.Een schilderij als deze komt U meestal tegen in het interieur van jonge hippe mensen met een positieve kijk op het leven.

naar de website

Vierkant Canvasdoek

Hier ziet U een vierkant kunstschilderij met een groot aantal vakjes en hokjes met telkens een andere kleur.Het is een modern kleurrijk kunstwerk bedoeld voor een moderne omgeving.

naar de website

Figuratief 9-Luik

Dit opvallende schilderij bestaat uit negen kleine vierkante canvasdoeken.Op elk doek heeft de kustschilder op een abstracte manier wat figuren geschilderd.De kunstschilder heeft hier de kleuren van de figuren perfect weten te combineren met de achtergrondkleur.

naar de website
De Mooiste Schilderijen voor Thuis!